Publicitat
Publicitat

ESPORTS

"Això no és un joc!": manifest del món de l'esport català en suport de les institucions catalanes

La UFEC i el COC publiquen un manifest en el qual convoca el món de l'esport a mobilitzar-se

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Comitè Olímpic de Catalunya han publicat un manifest en suport de les institucions catalanes davant les actuacions que aquest matí s'han dut a terme per part de l'Estat. La UFEC manifesta el seu "respecte i suport a les institucions catalanes davant les actuacions que s'estan duent a terme" i expressa el seu "desig de viure en un país amb llibertat d'expressió, de reunió i d'acció".

La UFEC, que reitera el seu "compromís ferm amb la democràcia i el dret a decidir", convoca tot el món de l'esport "a mobilitzar-se en les diferents concentracions que oficialment s'estan convocant". A més, demanen que totes les federacions, clubs i esportistes "es manifestin públicament a través dels seus canals de comunicació per defensar les institucions, els drets, les llibertats i la democràcia".

També ha publicat un altre comunicat la Federació Catalana de Futbol (FCF), que ha assegurat que "vol condemnar qualsevol actuació que atempti contra la democràcia, la llibertat d'expressió i el dret a decidir". Així mateix, la FCF anuncia que s'ha adherit al manifest de la UFEC, i que "respectarà sempre la voluntat de la majoria del poble català". 

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT