Futbol Català
Esports 27/09/2011

Al Badalona li serveix la mitjana anglesa

Guanyar a casa i empatar a fora ha situat els escapulats en 'play-off'

Redacció
1 min
El tècnic escapulat Manolo Márquez

BadalonaEl Badalona ha tornat aquesta setmana a la zona de privilegi de la lliga, entorn on l'equip vol residir a final de temporada per intentar repetir la promoció d'ascens a Segona A que va disputar el passat juny. Després de la derrota de la primera setmana a Terol, l'equip dirigit per Manolo Márquez ha sumat una mitjana anglesa pura (guanyar a casa i empatar fora), que li ha servit per alçar-se fins al quart lloc de la taula.

La força de l'equip al Camp del Centenari, on no perd des de fa més d'un any i suma gairebé tots els partits amb victòria, és part de la clau de l'èxit d'un equip defensivament molt ben estructurat i ofensivament motivat a casa. El tècnic escapulat considera que "amb aquesta mitjana anglesa que portem des de la segona jornada, de ben segur que l'equip es trobarà a dalt de la classificació". Per Márquez, el proper partit, el derbi contra el Sant Andreu, serà complicat però considera que "al Narcís Sala tindrem les nostre opcions. El Sant Andreu va de menys a més a mesura que passen les jornades".

L'equip badaloní és el menys golejat de la lliga. En sis setmanes només ha rebut un únic gol en contra, precisament la diana del Terol que va provocar la també única derrota dels escapulats en la present lliga. Ni a casa ni a domicili ha obtingut cap diana sobre la seva porteria, ja que mostren uns mecanismes defensius impecables. L'assignatura pendent, però, marcar fora del seu camp. Lluny del Centenari, el Badalona no ha fet encara cap gol.

stats