Futbol Català
Esports 02/04/2012

L'entrenador del Badalona, satisfet amb la imatge d'equip davant el líder destacat de la categoria

Manolo Márquez considera que la seva plantilla suma en molts partits més ocasions que el rival per merèixer el triomf final

Ara
1 min
El tècnic escapulat a la TV badalonina

BadalonaQuatre punts de distància separen el Badalona de la darrera de les places de promoció d'ascens a la Liga Adelante. L'equip escapulat s'ha enganxat en les darreres setmanes a la lluita per a aquest lloc de privilegi. Diumenge, davant el líder de la categoria, l'Atlètic Balears, el conjunt dirigit per Manolo Márquez va gaudir de millors opcions de gol que el seu rival, però el marcador no es va moure en cap de les dues porteries. Malgrat tot, el tècnic escapulat fa un balanç positiu de l'encontre.

"Haig de felicitar l'equip per l'esforç davant un gran equip", va afirmar Màrquez en roda de premsa. Per l'entrenador del conjunt escapulat, "el Badalona ha fet més partits com aquest, com per exemple davant l'Oriola, però on no hem aconseguit la victòria. Ja són molts els partits on tenim més ocasions que el rival però no guanyem. Estem contents per la imatge, però no del tot amb el resultat".

Márquez està segur que "en els sis partits que ens queden tindrem novament moltes opcions de guanyar". L'Olímpic de Xàtiva, rival situat un punt per sobre del Badalona, serà el proper rival directe del conjunt català en lliga.

stats