Solidaritat
Esports 14/12/2011

L'estadi de l'Europa torna a acollir el partit benèfic organitzat per La Marató de TV3

La cita és el dissabte dia 17 a les dotze del matí a les instal·lacions europeistes

àngel Garreta
2 min
Imatge del partit solidari de la temporada passada

BarcelonaQuan s'apropa el final del mes de desembre, la fundació de La Marató de TV3 es posa en marxa i entre les moltes activitats esportives que tenen lloc arreu de Catalunya destaca per sobre de totes el tradicional partit de futbol de famosos, polítics, actors i periodistes. Enguany aquest partit solidari es torna a disputar a Barcelona sobre el mateix escenari de la temporada passada, el Nou Sardenya (c/ Camèlies, s/n), l'estadi del CE Europa.

El club de la Vila de Gràcia aprofitarà aquest acte (que donarà inici a les 12 hores) per presentar, mitja hora abans, la seva nodrida escola de futbol, amb més de 800 esportistes entre nens i nenes. El saxofonista Pep Poblet i els trabucaires de Gràcia actuaran entre acte i acte abans de donar la benvinguda als famosos i gent popular que, un cop vestits de cur, donaran l'espectacle futbolístic més benèfic de l'any (entrada única a 3 euros). El partit de La Marató de TV3 ja té diversos noms confirmats:

ARTISTES / ACTORS / CANTANTS

Antonio Orozco, Javier Pereira (Gran Hotel), Pep Plaza (Guardiola a Crackòvia), Blai Rodríguez (Cesc a Crackòvia), Óscar Garcia (Busquets a Crackòvia), Bruno Oro (Cristiano a Crackòvia), Carles Cuevas, Daniel Sicart (Jofre a La Riera), Xavier Boada (Roger Prats a La Riera), Estel Solé (Marina a La Riera), Mari Pau Pigem (Sònia a La Riera), Míriam Tortosa (Jordina a La Riera), David Bagès (Balló a La Riera), Xavier Beltran (Lluc a La Riera), Àlex Monner (Lleó a Polseres Vermelles), Nil Cardoner (Roc a Polseres Vermelles), Marc Balaguer (Toni a Polseres Vermelles), Mikel Iglesias (Ignasi a Polseres Vermelles), Joana Vilapuig (Cristina a Polseres Vermelles).

PRESENTADORS / PERIODISTES

Sergi Mas (COM Ràdio), Xavier Torres (TV3), David Balaguer (TV3), Artur Peguera (TV3), Carles Francino (Cadena SER), Pepe Gutiérrez (president Associació Premsa Esportiva de Barcelona), Santi Nolla (director de Mundo Deportivo), Moisés Rodríguez (Teledeporte).

EXJUGADORS DE FUTBOL

Michael Reiziger, Sergi Barjuan, Cristóbal Parralo, Jesús Mariano Angoy, Pichi Alonso, Xavi Escaich, Fernando Molinos, Daniel Solsona, Àngel Morales,

ESPORTISTES i/o EXESPORTISTES

Àlex Corretja, Aleix Espargaró, Pol Espargaró

VIPS

Ivan Tibau (Secretari General de l'Esport), Andreu Subies (President de la FCF), Juanjo Isern (vicepresident de la FCF), Toni Freixa (directiu FC Barcelona), Guillaume de Bode (president CE Europa)

ENTRENADORS I DELEGATS DEL PARTIT

Josep Maria Minguella, Quique Guasch, Charly Reixach, Jaume Martínez i Xavier Andreu.

stats