FUTBOL SALA
Esports 25/03/2011

El Marfil Santa Coloma comença el camí de la salvació carregant-se el líder, ElPozo Múrcia (4-2)

El conjunt d'Andreu Plaza ha dominat en tot moment el marcador i només ha patit en els darrers minuts de partit

David Jover
Marfil Santa Coloma-Playas

BarcelonaAconseguint reptes d'aquest estil la salvació sembla assegurada. Però no val adormir-se en els cinc partits que resten, perquè el més difícil, vèncer el líder, no tindrà valor si no s'aconsegueix sumar en els propers partits contra rivals directes.

El dia en què el seu equip més necessitava marcar ha aparegut el veterà Óscar Redondo, que ha anotat el primer gol en el que va de temporada. Fins i tot, en el darrer minut, Igor ha marcat el 4-2 definitiu aprofitant que ElPozo estava totalment bolcat a l'atac i ha deixat desprotegida la seva porteria.

Amb aquest resultat el Marfil suma 26 punts i se situa dos per sobre del Reale Cartagena, el principal rival per evitar la plaça de promoció de descens a la divisió de plata.

El Barça pot ajudar

L'equip blaugrana visita el Cartagena aquest diumenge a la tarda. Això vol dir que, després de la derrota de ElPozo, els de Marc Carmona poden tornar al liderat si aconsegueixen vèncer i, de retruc, ajudar al Marfil, perquè un triomf culer suposa que el Cartagena no sumi i això beneficia els colomencs.

La propera el Marfil visita la pista del Talavera, que està instal·lat en la zona tranquil·la de la taula amb 29 punts però que no es pot refiar.