Espanyol
Esports 27/10/2011

Pochettino: "No he mirat la classificació ni la miraré"

El tècnic de l'Espanyol ha valorat la victòria contra el Betis com a "molt important", assegura que no vol mirar la classificació encara i que no li preocupa la falta d'encert mentre es generin ocasions

Natalia Arroyo
1 min

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino està content per la bona ratxa de l'equip però insisteix en un missatge de tranquil·litat, sense deixar-se anar per l'eufòria. Ha valorat la victòria d'avui contra el Betis com "una victòria fonamental" i ha destacat el fet de retrobar-se amb l'afició després de dos partits fora de casa amb un bon resultat. A partir d'ara, diu el tècnic, "el més important és mantenir el mateix treball" i fer-ho "sense mirar la classificació".

L'argentí segueix valorant la solidesa defensiva i diu que no l'amoïna les moltes ocasions que falla l'equip. "Ens està faltant una mica de punteria per tenir resultats més amplis. Estem generant ocasions i l'equip està jugant bé. No em preocupa, és qüestió de tenir més encert, però el més important és arribar amb claredat i això ho fem".

De cara al proper partit, contra el Màlaga, Pochettino diu que s'haurà de veure quin és l'estat físic dels jugadors. "No tenim temps per recuperar. Haurem de veure com està l'equip i si algun futbolista està un pèl més fatigat o té algun cop que l'impedeix estar disponible per diumenge".

Per acabar, Pochettino ha volgut "felicitar a tot l'espanyolisme perquè en unes hores el club celebrarà 111 anys d'història".

stats