Mundials Natació
Esports 17/07/2011

La tarragonina ha aconseguit 95.300 punts, només per darrera de la russa Natasia Ischenko (or amb 98.300 punts) i la xina Xuechen Huang (plata amb 96.500)

Andrea Fuentes, durant la final de 'solo' dels Mundials de Xangai, on ha aconseguit el bronze

XangaiAndrea Fuentes aconsegueix la medalla de bronze a la prova de 'solo' del Mundial de Natació de Xangai

La catalana Andrea Fuentes, successora de Gemma Mengual a l'equip estatal de natació sincronitzada, ha guanyat la medalla de bronze als Mundials de Natació de Xangai. La tarragonina ha aconseguit la tercera millor puntuació (95.300), només per darrera de la russa Natasia Ischenko (or amb 98.300 punts) i la xina Xuechen Huang (plata amb 96.500).

Andrea Fuentes ha realitzat un exercici inspirat en el tema "Summertime", de Janis Joplin, escollit per ella mateixa.

Amb aquest resultat, la tarragonina rep un plus de confiança per la competició de sincronitzada; on entre altres coses també ha de disputar la modalitat de 'duo' juntament amb Ona Carbonell.