SNOWBOARD

Astrid Fina aconsegueix la primera victòria a la Copa del Món de 'snowboard' paralímpic del Canadà

La catalana s'ha imposat a la nord-americana Brittani Coury a la final

La catalana Astrid Fina ha aconseguit aquest dimecres la seva primera victòria de la temporada a la Copa del Món de 'snowboard' paralímpic que s'està celebrant a Big White, al Canadà, fins al 7 de febrer.

Fina ha aconseguit imposar-se a la prova de cros, en què ja va guanyar la medalla de bronze als últims Jocs Paralímpics de Pyeongchang, a Corea del Sud. La catalana ha registrat el tercer millor temps en les rondes classificatòries i, a semifinals, s’ha imposat a l'holandesa Renske van Beek, a qui ja va batre a Corea del Sud. A la final s'ha vist les cares amb la nord-americana Brittani Coury, que finalment s'ha hagut de conformar amb el segon esglaó del podi.

Aquest dijous, Astrid Fina tancarà la tercera etapa de la Copa del Món disputant un altre cros, en què, en aquesta mateixa disciplina, acumula un segon i un tercer llocs en les dues etapes anteriors, a Pyhä (Finlàndia), així com dues cinquenes posicions en 'banked slalom', tots dues a Landgraaf (Holanda).

L'estació catalana de la Molina serà la seu de la pròxima prova de la Copa del Món, que es disputarà a principis de març. Fina continuarà fins llavors la preparació per al Campionat del Món, que se celebrarà a Finlàndia a finals del mes que ve.