Waterpolo
Esports 12/05/2011

L'Atlètic-Barceloneta aconsegueix el primer punt de la final de la Lliga de waterpolo (5-6)

El conjunt dirigit per Santi Fernández s'ha avançat per 0-2 en els primers vuit minuts del partit, però l'enfrontament no s'ha decidit fins als últims instants

L'Atlètic-Barceloneta ha guanyat el primer partit de la final

BarcelonaEl CN Atlètic-Barceloneta ha aconseguit el primer punt de la final de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo després d'imposar-se a la piscina del CN Barcelona per 5 gols a 6. El conjunt dirigit per Santi Fernández, que jugarà els dos pròxims partits a la piscina de Sant Sebastià, s'ha avançat per 0-2 en els primers vuit minuts del partit, però l'enfrontament no s'ha decidit fins als últims instants.

Els mariners, amb gols de Xavi Vallès i Albert Español, iniciaven el xoc dominant al marcador i no va ser fins a la segona part que els locals van poder estrenar de la mà de Joel Esteller. El partit es va animar a l'apartat anotador en el tercer parcial, quan José Rodríguez va poder empatar el xoc a 2. Un fet que ha desencadenat una sèrie de cinc atacs consecutius que han acabat en gol -Pere Estrany, des de la frontal, feia el 4-4 a falta de 3:12 per l'inici de l'últim període-. Marc Roca ha posat per davant al Atlètic-Barceloneta (4-5) amb el seu segon gol del partit i Ciric ha tornat a posar als de Santi Fernández dos per davant en a 6:13 de la botzina final. El definitiu 5-6 l'ha marcat Joel Esteller a falta de 10 segons en un mà a mà davant Dani Pinedo.

El segon partit de la sèrie es jugarà el proper dissabte 14 a les 12.00 a Sant Sebastià mentre que el tercer es disputarà també a la piscina dels mariners el diumenge 15 a les 13.00.

CN Barcelona 5 - CN Atlètic-Barceloneta 6

BARCELONA: Iñaki Aguilar, Ramon Díaz, Gerard Reixach, José Javier Bustos, Robert Maitland, Balasz Sziranyi, Joel Esteller (2), Jose Rodríguez (1), Iván Pérez, Pere Estrany (1), Blai Mallarach, Tomas Bruder (1) i Dani Sullá. Entrenador: Toni Esteller.

ATLÈTIC-BARCELONETA: Dani Pinedo, Josip Vrlic (1), David Martín, Aleksandar Ciric (1), Albert Español (1), Marc Minguell, Blagoje Ivovic, Adrià Delgado, Xavi Vallés (1), Fran Fernández, Marc Roca (2), Rubén De Lera i Albert Fandos. Entrenador: Santi Fernández.

PARCIALS: 0-2, 1-0, 3-3 i 1-1.

ÀRBITRES: Sergio Galindo i Jordi Cisneros.