Hoquei Sala
Esports 04/02/2011

Atlètic, Egara i Vallès busquen aquest cap de setmana una plaça al Campionat d’Espanya d’Hoquei Sala

Els dos equips de Can Salas disputaran la fase prèvia al seu pavelló mentre que els del Pla del Bon Aire aniran a Múrcia per guanyar-se un lloc al torneig estatal

Oriol Malgolsa
1 min
Inyaki Freixa i Rubén Ferrés, a la final del Campionat de Catalunya

MatadeperaEls tres equips terrassencs comencen demà la ronda prèvia del Campionat d’Espanya amb la intenció de classificar-se per la fase final que tindrà lloc a Matadepera de l’11 al 13 de febrer. El CD Terrassa és l’únic equip català que ja té assegurada la seva participació al torneig, al ser-ne l’organitzador.

Atlètic i Vallès, en canvi, s’hauran de jugar una de les quatre places bacants del campionat en la fase sector que se celebrarà al seu mateix club. Juntament amb el Giner de los Ríos i el Hockey Zaragoza disputaran una lligueta a una sola volta de la que en sortirà un únic classificat.

L’Egara, que viatja a Múrcia, també està obligat a quedar primer del seu grup si vol estar la setmana que ve a Matadepera. Benalmàdena, Estudiantes i Santomera seran els tres esculls que haurà de superar el conjunt de Ramon Rius per ser entre els vuit millors equips de l’estat.

La resta d’equips ja classificats pel campionat són el vigent campió d’Espanya, el Club de Campo, el campió de les Illes Canàries, el Taburiente, i el campió basc, l’Atlético San Sebastián.

Pel que fa a la competició femenina, els dos representants catalans van obtenir la classificació directe i no hauran de disputar cap fase prèvia. El campió i subcampió de Catalunya, l’Egara i el CD Terrassa, són dos dels caps de sèrie del campionat que tindrà lloc a Santander el cap de setmana vinent

stats