Hoquei herba
Esports 22/04/2012

L'Atlètic Terrassa es proclama campió de la lliga masculina d'hoquei herba

Els groc-i-negres sumen, a falta d'una jornada per disputar-se, el quart títol consecutiu

Albert Prieto

TerrassaL'Atlètic Terrassa Hockey Club s'ha proclamat campió de la lliga de Divisió d'Honor masculina d'hoquei herba en derrotar el seu màxim rival dels darrers anys, el Club de Campo madrileny, per un contentent 6 a 2. El conjunt de Can Salas suma el seu quart títol de lliga consecutiu, el tercer amb Roger Pallarols a la banqueta, i la vuitena lliga en nou temporades. Un números brillants d'una generació històrica de l'hoquei herba català.

Des del començament l'Atlètic ha estat superior al seu rival, i en el minut 9 Inyaki Freixa ha obert el marcador. Pere Castelló, en el 22, i Santi Freixa, en el 29, han ampliat la diferència, i Ignasi Guerrero ha deixat el matx sentenciat a la mitja part amb el 4-0.

En el segon període el Club de Campo ha marcat el seu primer gol mitjançant Magner, en el 54. Marc Torrente i Santi Freixa, aquest segon de penal córner, han respost amb noves dianes, i Koke Rodríguez, també de penal córner, ha tancat el resultat final de 6-2.

El títol de campió ha arribat a Can Salas gràcies a l'empat del Club Egara contra el Reial Club de Polo de Barcelona (2-2). En uns minuts finals d'infart, de l'empat a zero s'ha passat, en dues ocasions, a la victòria provisional del conjunt de la Diagonal. Però els gols de Gabriel Dabanch (50') i Jordi Fàbregas (55') han estat contrarestats per dos gols de penal córner de Josep Romeu (53' i 68'). Dos gols ratllats que valien un títol groc-i-negre quan encara s'ha de disputar la darrera jornada de la competició.

L'altre representant català del grup, el CD Terrassa, ha derrotat el Complutense per 3 a 2. Àlex Sabater, Arol Artigas i Xavi Lleonart han marcat els gols vermells.