Atletisme

L'escenari de la cita serà l'Estadi Olímpic Lluís Companys

El Míting Internacional d'Atletisme arriba a Barcelona amb el mundial a l'horitzó

El proper 22 de juliol se celebrarà el 17è Míting Internacional Ciutat de Barcelona, última gran ocasió perquè els atletes preparin el mundial de Daegu de finals d'agost

El Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona ja és un clàssic de l'estiu a la capital catalana. Aquest divendres s'ha presentat la seva 17a edició, que se celebrarà el proper dia 22 íntegrament a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. A la cita hi participaran tant atletes populars –que comptaran amb un programa específic– com d'elit.

Aquests darrers aprofitaran per aconseguir els registres mínims de cara al mundial d'atletisme que es disputarà a la ciutat sud-coreana de Daegu entre el 27 d'agost i el 4 de setembre.

També està previst que hi participin a l'esdeveniment figures de renom del món de l'atletisme com Dayron Robles, rècord mundial de 110 metres tanques, i els espanyols Arturo Casado, campió d’Europa a Barcelona 2010 en la distància de 1500 metres; Manuel Olmedo, tercer classificat en la mateixa categoria i campionat, i Natàlia Rodríguez, medalla de plata a Barcelona 2010, també en la prova dels 1500.

Els organitzadors de la prova, que vol ser accessible a tot el gran públic, només cobraran una entrada de cinc euros per seure a la tribuna davant de la meta i permetran adquirir entrades de franc per a la resta de graderies de l'estadi. Es poden adquirir a través del Tele-entrada o també el mateix dia 22 a les portes de l'Estadi a partir de les 16:00h.

Més continguts de