OPERACIÓ GALGO
Esports 25/01/2011

Marta Domínguez nega haver-se dopat o subministrat substàncies prohibides

L'atleta diu al canal de televisió Veo7 que mai ha subministrat substàncies prohibides a companys: "A vegades els he donat ferro o vitamina C", ha precisat

Redacció
1 min
Marta Domínguez.

MadridL'atleta Marta Domínguez, imputada en la trama de dopatge que s'investiga en l'operació Galgo, ha negat amb rotunditat haver-se dopat o subministrat substàncies prohibides a altres companys.

En declaracions al canal de televisió Veo7, Domínguez ha estat taxativa i ha afegit que mai va tenir la temptació de fer-ho i que ningú la va induir a això. Ha negat també haver subministrat cap substància prohibida a d'altres atletes, tot i que "a vegades", ha precisat, els ha donat "ferro o vitamina C".

"Des que competeixo", ha afirmat, "hi ha unes normes i mai se m'ha ocorregut pensar en dopar-me. Estem molt controlats els 365 dies de l'any. Saps que si ho fas en qualsevol moment t'enxamparan. Sóc molt lluitadora, molt treballadora i guanyar no ho és tot en l'esport".

Domínguez també ha negat que en el registre practicat per la Guàrdia Civil al seu domicili de Palència fossin trobades substàncies prohibides, i ha relatat com va anar l'escorcoll. "Anaven d'habitació en habitació i del que ells buscaven, substàncies prohibides i diners, no van trobar res. Van sortir amb un parell d'ordinadors i alguna medicació meva, la que habitualment consumeixo. Després va sortir a televisió que havien trobat a casa meva no sé quantes coses", ha recordat.

stats