OPERACIÓ GALGO
Esports 24/01/2011

Nuria Fernández: "He dit tota la veritat i estic molt tranquil·la després de declarar"

L'atleta madrilenya ha declarat en qualitat de testimoni al jutjat d'instrucció número 24 que investiga l'operació Galgo i ha confessat que tot ha anat molt bé

Redacció
1 min
Nuria Fernández, a la sortida del jutjat on ha declarat com a testimoni de l'operació Galgo.

MadridL'atleta Nuria Fernández, campiona d'Europa de 1.500, s'ha mostrat "molt tranquil·la" després de dir "tota la veritat" durant la seva declaració com a testimoni davant la jutgessa titular del jutjat d'instrucció número 24 que investiga l'operació Galgo.

"He vingut en qualitat de testimoni i he dit tota la veritat. No m'han ensenyat cap foto. He entrat una mica més intranquil·la i he sortit més tranquil·la perquè mai havia estat en aquesta tessitura, però tot ha anat molt bé", ha afirmat.

L'atleta madrilenya ha detallat que durant la seva declaració, que es va allargar durant poc més de mitja hora, ha respost a preguntes de la jutgessa, la fiscal, l'advocat de l'Estat i els avocats d'Eufemiano Fuentes i Manuel Pascua, dos dels imputats en el cas.

Quan ha abandonat el jutjat, l'atleta Nuria Fernández ha reconegut sentir-se "més tranquil·la després de prestar declaració" i ha reiterat que es considera "innocent" i que té la consciència tranquil·la".

stats