Operació Galgo
Esports 20/01/2011

Alemayehu Bezabeh ratifica al jutjat que li van extreure una bossa de sang

L'atleta ha declarat aquest matí com a testimoni en el jutjat d'instrucció número 24 de Madrid, on també ha comparegut el ciclista Joaquín Novoa

Redacció
1 min
Bezabeh no ha fet declaracions quan ha sortit del jutjat. EFE

MadridL'atleta Alemayehu Bezabeh, exdeixeble de Manuel Pascua, un dels entrenadors implicats en l'operació Galgo, ha declarat aquest matí com a testimoni en el jutjat d'instrucció número 24 de Madrid, en el qual s'ha ratificat en les declaracions realitzades davant la Guàrdia Civil el passat 9 de desembre, segons han indicat fonts jurídiques.

El plusmarquista estatal de 5.000 metres, que va ser interceptat el passat 9 de desembre juntament amb Pascua i l'exciclista de bicicleta de muntanya Alberto León, mort recentment, va revelar llavors que li havia estat extreta una "bosseta de sang" i que posteriorment havia d'anar al metge perquè li tractés un problema d'icterícia.

Bezabeh s'ha presentat al jutjat sense advocat i sobre les 8.45, quan la seva citació estava prevista per a les 11. Després de declarar prop de mitja hora davant la jutgessa Mercedes Pérez Barrios, titular d'aquest jutjat, no ha volgut fer declaracions posteriorment i, visiblement nerviós, s'ha desfet d'un gran nombre de periodistes a la seva sortida.

Aquest matí també ha declarat davant la mateixa jutgessa el ciclista Joaquín Novoa, excorredor del Cervelo, a qui el sumari relaciona amb el cas. Qui no s'ha presentat a declarar com a testimoni ha estat l'atleta holandesa Adrienne Stefanie Herzog, també citada com a testimoni en l'operació Galgo.

stats