Futbol sala
Esports 22/03/2011

El Barça Alusport guanya a Lugo i fa un pas de gegant per classificar-se per la final de Copa (2-9)

Els blaugranes han estat molt superiors durant tot el partit i s'han imposat amb contundència a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala

LugoEl Barça Alusport ha fet un pas de gegant per classificar-se per la final de la Copa del Rei després de superar l'Azkar Lugo per un contundent 2-9; un resultat que permet als blaugranes afrontar amb garanties el partit de tornada, el dimarts vinent, al Palau Blaugrana.

El Barça ha estat superior des del primer moment, i al minut 4 de partit ja s'ha posat amb avantatge gràcies a un gol de Chico. De totes maneres, els locals no han abaixat els braços i han continuat lluitant per batre el porter Cristian. Però ha estat el blaugrana Igor qui ha aconseguit el segon gol, a cinc minuts pel final del primer temps. Una diana que ha estat contestada immediatament per Bruno García, retallant distàncies; però ampliades tot seguit per mitjà de Wilde, que situava l'1-3 al descans.

Si Chico ha començat el partit marcant, també ho ha fet al segon temps. I poc després ha marcat Fernandao. Un gol que ha fet canviar l'estratègia dels locals, que han passat a jugar amb porter-jugador; i han pogut treure'n rendiment gràcies al gol d'Adri (2-5).

Però aquest joc de cinc contra quatre ha afavorit l'Azkar en la primera jugada, però no en les següents. Tot el contrari. Cristian i Fernandao, a porta buida, han marcat el sisè i setè respectivament. Encara en caurien dos més. Wilde i Saad -aquest últim des dels deu metres- han acabat rematant un Azkar Lugo que, malgrat la diferència de gols i de joc, mai no ha abaixat els braços.