Futbol Sala
Esports 05/12/2010

El Barça Alusport retorna al liderat i el Marfil Santa Coloma suma una important victòria

Gràcies a la victòria per 5 a 2 davant els segovians, els blaugrana torner al primer lloc degut a l'empat de Lobelle a casa. El Marfil respira tranquil i ja té 12 punts

David Jover

BarcelonaSi Fernandao i Wilde estan endollats, el Barça Alusport té moltes possibilitats de guanyar. Si a més, Paco Sedano, que tornava a l'equip per la lesió de darrera hora de Cristian, fa un gran partit i marca un gol que decideix el partit, significa que els blaugrana segueixen en la bona línia. El triomf al Palau per 5-2, que situa al Barça com a millor equip a casa havent sumat 16 dels 18 punts possibles, deixa als de Marc Carmona, de nou, com a líders de la Lliga juntament amb el Lobelle de Santigo, que també suma 28 punts.

I qui va sumar un triomf importantíssim va ser el Marfil Santa Coloma. Els homes d'Andreu Plaza visitaven la pista del cuer, que encara no sap el que és guanyar aquesta temporada. El partit va ser més complicat del previst, ja que tot i guanyar per 0-3 al minut disset, el Gestesa va marcar el 3-4, resultat amb què es va arribar al final, quan encara restaven nou minuts de partit. Per sort, Igor va aturar-ho tot i els tres punts van volar cap a Santa Coloma. Amb aquest triomf, els colomencs sumen 12 punts i se situen tres punts per sobre del descens directe.