FUTBOL SALA
Esports 11/05/2012

El Barça Alusport s'enfrontarà al Carnicer Torrejón en els 'play-off' pel títol

Els de Marc Carmona cau per 7-4 en el darrer partit de la temporada a Cartagena i finalitza la Lliga Regular en la segona posició. D'altra banda el Marfil jugarà la promoció de descens

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Alusport s'enfrontarà en els quarts de final del 'play-off' pel títol al Carnicer Torrejón. Els catalans han finalitzat la Lliga Regular en segon lloc i s'enfrontaran al conjunt madrileny, que ha acabat la temporada en la setena posició.

Abans de conèixer el seu rival en els 'play-off' el Barça Alusport ha perdut a la pista del cuer, el Cartagena, per un clar 7-4. El Barça, en cas de triomf i derrota de ElPozo, hauria quedat en el primer lloc, però tot i així ha caigut derrotat en el darrer partit de la temporada.

El Marfil jugarà la promoció

El Marfil Santa Coloma no ha pogut aquest divendres amb ElPozo Múrcia (2-6) i ha perdut totes les opcions per salvar la categoria de forma matemàtica. Si hagués superat el conjunt murcià hagués superat l'Azkar Lugo i no hauria de disputar, per segona temporada consecutiva, els 'play-off' de promoció a la Segona Divisió.

El seu rival es coneixerà aquest dissabte, ja que a la categoria de plata la jornada unificada es disputarà a partir de les 18 hores. El Sala 5 Martorell és l'únic equip català que pot disputar el 'play-off' d'ascens a la Primera Divisió.

stats