FUTBOL SALA
Esports 22/03/2011

El Barça Alusport encara les semifinals amb el cartell de favorit

Avui comencen les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala i el Barça jugarà contra l'Azkar Lugo, tot i que el partit estrella serà el d'ElPozo Múrcia i l'Inter Movistar

Redacció
2 min

BarcelonaElPozo Múrcia i el FC Barcelona encaren amb el cartell de favorits les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala, en què s'enfrontaran a l'Inter Movistar i a l'Azkar Lugo, respectivament, encara que cap dels dos se'n fien gens ni mica.

L'anada arrencarà avui a les 21.00 hores a Múrcia i a Lugo, i la tornada es disputarà d'aquí a una setmana a Alcalá de Henares (Madrid) i a Barcelona.

L'eliminatòria estrella és la que dirimiran ElPozo i l'Inter per història i palmarès, encara que de sortida, el quadre murcià és el que encara en millor situació aquesta semifinal, perquè està en bona ratxa de joc i resultats i ha recuperat el liderat de la divisió d'honor.

L'Inter, mentrestant, s'ha despenjat una mica del cap i enfoca aquest partit ferit després de perdre davant el FC Barcelona (5-3), amb el que va frenar l'alegria generada després d'aconseguir imposar-se en la Copa Intercontinental.

L'internacional Kike Boned, gran referència del futbol sala espanyol i d'ElPozo, va assegurar que encaren aquesta confrontació amb "una motivació extra" perquè és la primera edició de la Copa del Rei i intentaran retrobar-se amb els títols després de perdre, sense anar més lluny, la final de la Copa d'Espanya davant el Barça a Segòvia.

Com diu Kike, probablement es tracta d'una eliminatòria entre els dos equips més grans de la història, i la va descriure com difícil i equilibrada i que es decidirà per petits detalls.

Encara que entén que l'Inter Movistar pot tenir a favor el fet de jugar la tornada a casa, considera que en tractar-se de partits igualats tot estarà obert. A més, a la Lliga ElPozo va aconseguir igualar a tres a Alcalá de Henares. En canvi, a les semifinals de la Supercopa, a Guadalajara, va sortir airós l'equip madrileny per 6-2.

L'Azkar Lugo rebrà amb la il·lusió per bandera el Barcelona, equip al que va sorprendre el passat dia 4 al Palau Blaugrana amb un inesperat triomf per 1-3.

A la tercera ronda el quadre gallec va guanyar a un altre dels grans, el Xacobeo Lobelle Santiago, i vol seguir fent història en el tercer enfrontament de la campanya davant el quadre blaugrana.

El conjunt de Bruno García, tot i perdre el passat divendres davant ElPozo, està a l'alça, i després d'allunyar-se del perill pot concentrar-se en assolir altres reptes.

stats