FUTBOL SALA
Esports 03/04/2012

ElPozo Múrcia i el Barça Alusport disputaran la final de la Copa del Rei de futbol sala

Els blaugranes superen l'Inter Movistar (2-3) amb gols d'Ari, Saad i Lin. S'enfrontaran a ElPozo, que ha superat de manera contundent el Lobelle (6-1)

BarcelonaElPozo Múrcia i el Barça Alusport disputaran la final de la Copa del Rei de futbol sala, que se celebrarà a la localitat malaguenya d'Antequera, després d'imposar-se a les semifinals al Lobelle de Santiago i a l'Inter Movistar, respectivament.

El Barça Alusport s'ha tornat a imposar a l'Inter Movistar aquest dimarts a la nit, equip al que ja va derrotar per 3-1 a l'anada, amb gols dels brasilers Ari i Saad i de Lin, que ha signat el definitiu 2-3 als 39 minuts de joc.

Tres gols que han acabat amb les esperances de remuntada del conjunt madrileny, que s'ha avançat fins a dues vegades al marcador, per mitjà del pivot brasiler Eka, que ha marcat per l'Inter Movistar als 10 i als 35 minuts de joc.

El rival del Barça Alusport a la final de la Copa del Rei serà ElPozo Múrcia, que ja es va imposar en l'anada per 2-4, i aquest dimarts ha certificat el passi a la gran final després de derrotar per un contundent 6-1 el conjunt gallec, en un duel en què el Lobelle s'ha avançat al marcador als tres minuts de joc amb un gol de l'internacional espanyol Aicardo.

Un gol que finalment no ha servit de res a l'equip gallec, que s'ha vist completament superat per ElPozo Múrcia, que ja guanyava per 3-1 al descans amb gols de Esquerdinha, que n'ha fet dos, i Saül. Aquest últim ha tornat a marcar a la segona meitat, en què Miquelet i Dani Salgado han completat la golejada (6-1) de l'equip murcià, que disputarà la seva primera final de la Copa del Rei, després de caure eliminat l'any passat a semifinals per l'Inter Movistar.