FUTBOL SALA
Esports 30/03/2011

El Barça Alusport a un pas de la final de la Copa del Rei de futbol sala

El Palau Blaugrana serà avui l'escenari de la tornada de la semifinal entre el Barça Alusport i l'Azkar Lugo. A l'anada van quedar 2-9 a favor del Barça

Redacció
1 min

BarcelonaEl Barça Alusport juga avui la tornada de la semifinal de Copa del Rei de futbol sala contra l'Azkar Lugo (21.00h) en un partit que el pot convertir en finalista per segon cop aquesta temporada.

A l'anada, els jugadors de Marc Carmona van aconseguir un molt bon resultat amb un 2-9 que els situa clarament en la posició de favorits. Tot i això, l'entrenador blaugrana no vol cap mena de confiança.

Fins ara, els blaugranes han estat a un gran nivell a la Copa i ha deixat enrere equips com el BP Andorra (2-5), el Marfil Santa Coloma (0-2) i el Benicarló (3-5) sempre a domicili i amb un sol partit.

El Barça no ha disposat de gaire temps per recuperar-se de l'esforç del partit de Lliga contra el Cartagena en el qual van sumar un punt que els va tornar al liderat de la Divisió d'Honor però tenen un bon resultat per assolir la final de Copa de manera plàcida.

stats