FUTBOL SALA
Esports 02/06/2012

Wilde dóna el triomf al Barça Alusport en el primer partit de semifinals (4-5)

Un gol del pivot brasiler a falta de trenta segons per acabar la pròrroga permet que els blaugranes sumin el primer punt de l'eliminatòria a la pista de l'Inter Movistar

D.r. Jover
Marc Carmona, entrenador del Barça Alusport

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat l'Inter Movistar per 4-5 a la pròrroga en el primer partit de les semifinals del 'Play-off' pel títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala. El matx, que ha acabat amb empat a 3 en els primers 40 minuts, s'ha decidit en els cinc minuts extres gràcies a dos gols de Fernandao i Wilde. Ara el Barça Alusport ha de guanyar un dels dos partits que té la propera setmana al Palau Blagrana per classificar-se per a la final.

En els primers minuts de partit ha estat l'Inter qui ha dominat el joc. Ha fet una pressió molt forta sobre la sortida de pilota del Barça i ha obligat els homes de Marc Carmona a desfer-se de la pilota en moltes ocasions. Això ha beneficiat un Inter que en el minut 8 ha fet el primer gol del partit. El brasiler Eka ha rematat una pilota al vèrtex esquerre de l'àrea i ha superat Paco Sedano per baix.

L'1-0 ha fet reaccionar el Barça que ha sabut superar la pressió de l'Inter i ha començat a jugar amb més tranquil·litat. Lozano, Lin i Fernandao han començat a crear perill i en un contraatac Lozano ha empatat el partit a un (1-1, min.13). Els blaugranes des d'aleshores han gaudit de moltes ocasions i no ha estat fins el minut 20 quan Wilde ha capgirat el marcador amb l'1-2 amb el qual s'ha arribat al descans.

Partit dur

En la represa el partit s'ha tornat més físic, més agressiu i l'arbitratge tampoc ha ajudat a cap dels dos equips. La llei de la compensació no ha beneficiat ni madrilenys ni catalans i ha posat encara més nerviosos els jugadors d'ambdós equips. Tot i el reguitzell d'ocasions el marcador no s'ha mogut i no ha estat fins el minut 33 quan l'Inter ha empatat el matx. L'entrenador de l'Inter, Daniel Ibañes, ha arriscat i ha situat el porter jugador. Ha sorgit efecte i Bateria, amb un gran xut des de deu metres, ha empatat a 2.

En els darrers cinc minuts el Barça ha fet el 2-3, obra de Wilde, però immediatament Eka, com a porter-jugador, ha fet el 3-3 amb quatre minuts per jugar-se. En els darrers minuts de partit Wilde i Torras han pogut fer el quart gol del Barça, però no han pogut superar un Juanjo encertat en el tram final. Amb el 3-3 s'ha arribat a la pròrroga.

Apareix Fernandao

En els cinc minuts extres el Barça ha colpejat primer amb un gol de Fernandao (42'), però a falta d'un minut l'Inter ha empatat el partit a 4 gràcies a Eka, que ha transformat un penal que Paco Sedano ha comès sobre Álvaro. Tots dos equips ho han donat tot en el darrer minut, s'han bolcat a l'atac, però a falta de trenta segons per acabar Wilde ha fet el seu tercer gol del partit i ha situat el 4-5 final en el marcador.

Amb aquest triomf el Barça és a només un partit de tornar a disputar la final de la Lliga i tindrà dues oportunitats per aconseguir-ho. El segon partit de la sèrie serà el proper dijous 7 de juny a les 20:30 hores al Palau Blaugrana.