FUTBOL SALA
Esports 03/04/2012

El Barça Alusport busca classificar-se per a la final de la Copa del Rei de futbol sala

Els blaugranes van guanyar el partit d'anada davant de l'Inter Movistar per 3 a 1. Avui juguen la tornada (21.00 h / Barça TV i Esport 3)

Ara
1 min

BarcelonaEl partit d'aquesta nit serà el sisè duel entre l'Inter Movistar i el Barça Alusport d'aquesta temporada. El Barça parteix amb cert avantatge, ja que va aconseguir un 3-1 favorable al partit d'anada. Resta, per tant, un últim esforç físic i mental que situï els homes de Marc Carmona en la seva segona final consecutiva de la Copa del Rei.

El Barça haurà de defensar també el títol, ja que, de moment, els homes de Marc Carmona són els vigents campions de la competició. De ganes de guanyar un altre cop la Copa del Rei no els en falten: "Nosaltres tenim les mateixes ganes que ells de guanyar. Espero que ens surti un bon partit perquè serà un enfrontament bonic però difícil de jugar", ha expressat el porter blaugrana. Per aconseguir la victòria, el Barça Alusport compta amb un dels màxims anotadors de la competició: Fernandao, que acumula tres gols. Cristian serà baixa per la seva lesió al turmell dret, així com Gabriel, que no podrà jugar contra el seu exequip.

L'Inter Movistar va ser el segon classificat de la Copa del Rei de l'any passat, que va perdre contra el Barça. L'equip de Chema Jiménez haurà de remuntar l'eliminatòria si vol arribar a la seva segona final consecutiva en aquesta competició.

Sis vegades ja s'han vist les cares l'Inter Movistar i el Barça Alusport durant el curs 2011-12: a la Supercopa d'Espanya (3-4), a la primera volta de la Lliga a Alcalá de Hernares (1-1), a la Copa d'Espanya (4-1), a l'anada de la Copa del Rei (3-1) i a la segona volta de la Lliga al Palau (3-6). En total, dues victòries, un empat i dues derrotes per als homes de Carmona.

stats