UEFA FUTSAL CUP
Esports 13/10/2012

El Barça Alusport disputarà la 'final four' de la UEFA Futsal Cup

Els blaugranes han superat el Litija (3-0) en el partit que els ha donat la classificació per a la segona final a quatre consecutiva de la seva història. El Kairat del Kazakhstan i el Dinamo de Moscou també s'han classificat

D.r. Jover
Torras ha estat l'autor del darrer gol del partit

BarcelonaEl Barça Alusport ja coneix dos dels tres rivals que tindrà a la 'final four' de la UEFA Futsal Cup. El tercer rival, que coneixerà aquest diumenge, sortirà d'un grup D que té tres possibles guanyadors: Györ (Hongria), Benfica i Iberia Tbilisi (Geòrgia). Els dos equips classificats juntament amb el Barça són el Dinamo de Moscou i el Kairat Almaty del Kazakhstan.

Aquest dissabte, contra el Litija (3-0), el Barça Alusport ha hagut de suar de valent per superar els amfitrions, que tot i ser amateurs han fet un torneig meravellós i han arribat a l'últim dia de la Ronda Elit amb opcions. En el primer temps el Barça tan sols ha pogut perforar la porteria dels eslovens una vegada. Jordi Torras, al minut 12, ha obert la llauna i des d'aleshores els catalans s'han sentit molt més còmodes en el partit.

En el segon temps els de Marc Carmona han dominat més el partit que en el primer temps, i en el minut 28 Igor ha situat al marcador el 2-0 de la tranquil·litat. El 3-0 ha arribat quan faltaven pocs segons per al final, gràcies a un penal sobre Ari Santos que ha convertit Sergio Lozano. El triomf ha suposat que el Barça Alusport es classifiqui, per segona temporada consecutiva, per a una final a quatre, que encara no té seu definida.

El fet que el Barça organitzés la temporada passada la 'final four' deixa els catalans amb poques opcions d'organitzar la fase final.