FUTBOL SALA
Esports 04/03/2011

El Barça Alusport cau al Palau (1-3) i el Marfil es veu golejat a Manacor (8-0)

En algun moment de la temporada havia de passar i el Barça Alusport va perdre ahir la seva imbatibilitat a casa contra l'Azkar Lugo, equip que lluita per entrar als 'play-off'

David Jover
1 min
Lin lluita per la pilota

BarcelonaNomés és un accident, però s'ha de vigilar. El Barça Alusport va perdre ahir al Palau Blaugrana un partit que en condicions normals i amb més efectivitat de cara a porteria s'hauria endut. El partit va començar molt bé amb el primer gol de Wilde tot just començar (5'), però a mesura que van anar passant els minuts l'equip gallec va mostrar les seves cartes amb la pressió a la sortida de pilota dels catalans i grans contracops en moments claus del partit.

Tot i la derrota, els de Marc Carmona segueixen liderant la Divisió d'Honor amb 50 punts, un més que ElPozo Múrcia, que és segon amb 49 punts després d'haver guanyat per 7-1 el Guadalajara.

Per altra banda, el Marfil Santa Coloma va caure de forma estrepitosa al Palma Arena davant el Fisiomedia Manacor per 8-0. Amb aquesta derrota els colomencs se situen en la dotzena plaça, a un punt de la promoció de descens.

stats