FUTBOL SALA
Esports 09/12/2011

El Barça Alusport es proclama campió d'hivern amb una golejada (7-0)

Els catalans finalitzen la primera volta amb dotze triomfs i tres empats que li permeten acabar en la primera posició de la Primera Divisió

D.r. Jover
Sergio Lozano intenta arribar a la pilota

BarcelonaTot i que empatats amb ElPozo Múrcia a 39 punts, el Barça s'ha proclamat campió d'hivern per la diferència de gols. Es tracta d'un títol honorífic, sense cap valor afegit, però que significa ser en el lloc més alt de la taula.

Aquest divendres el Barça Alusport ha rebut el Reale Cartagena, darrer classificat, al Palau Blaugrana. Ha sigut un partit sense gaire història, en què el primer temps ha sigut definitiu. El gran inici dels catalans, amb un Fernandao molt actiu amb dos gols, ha encarrilat un matx de clar color blaugrana.

El Reale Cartagena, veient la superioritat dels de Marc Carmona, han situat el porter jugador al minut 10 de partit per intentat gaudir de més control de pilota i aturar el ritme alt que proposa el conjunt blaugrana. Li ha funcionat a mitges, ja que al descans ha marxat amb un 4-0 en contra.

En el segon temps el Barça ha sigut superior al conjunt murcià, però jugant amb una marxa menys. Ha aconseguit marcar tres gols més, però sense ser una piconadora per al rival. El 7-0 final demostra la gran diferència que hi ha entre els primers classificats de la Primera Divisió i els equips que són a la part baixa.

Fitxa tècnica

7-FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Ari, Lin i Fernandao –cinc inicial–, Gabriel, Javi Rodríguez, Lozano, Saad, Wilde i Eric Martel

0-Reale Cartagena: Fabio, Pizarro, Moi, Jesús García i Jaison –cinc inicial– Del Moral, Álex

Gols: 1-0 Fernandao (2'), 2-0 Fernandâo (10'), 3-0 Wilde (15'), 4-0 Gabriel (20'), 5-0 Saad (27'), 6-0 Eric Martel (31'), 7-0 Wilde (35')