Esports 13/01/2012

El Barça Alusport sentencia el Ribera Navarra a la segona part (4-1)

L'equip de Tudela ha plantat cara en el primer temps, però en el segon temps no ha pogut aturar els blaugranes, que segueixen liderant la Primera Divisió

Fernandao després d'intentar la rematada davant de Rafa

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat aquest divendres al Palau Blaugrana el Ríos Renovables Ribera Navarra per 4-1. El conjunt de Tudela ha complicat les coses als catalans durant la primera part igualant el gol inicial de Fernandão (1-1), però després a la segona no ha pogut aturar el potencial del Barça, que ha tingut en Sergio Lozano l'heroi del partit.

I és que el madrileny, escollit millor jugador del món sub-23, ha marcat dos gols en un minut (el 2-1 i el 3-1) i ha deixat encarrilat el partit, que finalment ha sentenciat Wilde amb el 4-1.

Amb aquests tres punts el Barça en suma 48, els mateixos que ElPozo Múrcia, que ha superat el Cartagena en el derbi murcià.