UEFA FUTSAL CUP
Esports 11/10/2012

El Barça Alusport posa la directa cap a la 'final four' desfent-se de l'Araz (7-1)

Els blaugranes podran certificar la primera posició del grup A el proper dissabte (20.30 h, Esport3) si superen l'equip local, el Litija eslovè

D.r. Jover
1 min
Ari Santos celebra un gol al Palau Blaugrana

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat amb facilitat l'Araz Naxçivan en el segon partit de la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup. Els blaugranes, que encapçalen el grup A amb sis punts, poden confirmar dissabte el seu bitllet per a la final a quatre si empaten o superen l'amfitrió, el Litija eslovè.

Els homes de Marc Carmona s'enfrontaven avui a un equip amb més nom i experiència en la competició. Però això no ha espantat un Barça que en set minuts ha liquidat el partit. Fernandao, amb dos gols, ha obert el camí i minuts més tard Aicardo i Lin han situat un 4-0 que ha sigut massa per a l'equip de l'Azerbaidjan.

Al minut 15' Mammadkarimov ha situat el 4-1, però segons més tard Aicardo ha tornat a marcar pel Barça i ha situat el 5-1, resultat amb què s'ha arribat al descans. En el segon temps el partit ha canviat, ha sigut més espès i menys elèctric per un motiu evident: el porter jugador.

L'Araz s'ha situat de cinc des de l'inici del segon temps amb el clar objectiu de tenir més la pilota i la possessió. Això ha evitat que el Barça Alusport gaudís de més oportunitats de gol, però també s'ha arriscat a perdre la pilota en zones compromeses i que els blaugranes marquessin a porteria buida.

En els segons 20 minuts tan sols Jordi Torras i Wilde han pogut veure porteria per situar el 7-1 final. Cal dir, però, que el gol de Wilde ha arribat després d'un contraatac magistral del 'Búfal' Sergio Lozano, molt generós en el partit d'aquest dijous.

stats