Futbol Sala
Esports 08/10/2011

Plàcid triomf del Barça Alusport davant l'Umacon Saragossa (5-1)

El Barça Alusport segueix sumant els seus partits per victòries i suma ja quinze punts en les cinc primers jornades. Una gran primera part, clau en el triomf blaugrana

D.r. Jover
Igor, en una imatge d'arxiu

BarcelonaDe moment no tenen rival. Marc Carmona i el Barça Alusport segueixen intractables en Lliga i al Palau Blaugrana. En el minut 2 de partit Saad ha fet el primer gol -després ha hagut de marxar als vestidors degut a una lesió al genoll- tot i que dos minuts després l'exblaugrana Joan Linares ha igualat el matx. Però ha estat un miratge. En dos minuts, 10 i 11, el Barça ha fet dos gols, obra de Wilde (2) i Lozano.

Dos minuts abans del descans, al 18, Fernandao ha fet el millor gol de la nit. Ha arrencat des del lateral i amb un fort xut amb la cama dreta ha superat Dídac Plana. Ha estat el 5-1, resultat al descans.

En el segon temps el partit ha estat molt menys intens degut al resultat, però el Saragossa de Santi Herrero ha volgut retallar distàncies mitjançant Keny, Nano Modrego o Joan. El seu major obstacle ha estat el porter Cristian, immens aquest dissabte. El resultat, finalment, no s'ha mogut.

Amb aquest 5-1 el Barça segueix sent el líder de la Primera Divisió amb 15 punts de 15 possibles. El seu perseguidor és ElPozo Múrcia, que en porta 13.

Fitxa Tècnica

:

5-FC Barcelona Alusport: Cristian, Ari, Igor, Saad, Wilde -cinc inicial- Fernandao, Torras, Gabriel, Javi Rodríguez, Sergio Lozano.

1-Umacon Saragossa: Dídac Plana, Carlos, Tejel, Miguel, Nano -cinc inicial- Keny, Pedreño, Joan, Bebeto.

Gols: 1-0 Saad (2'), 1-1 Joan (4'), 2-1 Wilde (10'), 3-1 Lozano (10'), 4-1 Wilde (11'), 5-1 Fernandao (18').