FUTBOL SALA
Esports 03/04/2011

Un gran últim minut dóna el triomf a un Barça Alusport que es manté en el liderat (4-2)

Després del triomf de ElPozo sobre l'Inter Movistar aquest matí els de Marc Carmona tenien l'obligació de guanyar i no han fallat. Això sí, amb suspens

David Jover
Wilde rodejat de rivals en el triomf dels blaugranes sobre el Triman Navarra

BarcelonaEl Barça s'ha de fer fort al Palau si vol acabar primer de la Lliga Regular. No sempre es pot guanyar golejant, ni jugant molt bé, però és preocupant la falta d'efectivitat del conjunt blaugrana, que avui s'ha topat amb els pals i amb el porter dels navarresos Juanito, que ha aturat la gran majoria de xuts que ha rebut. Això sí, l'equip crea un munt d'ocasions de gol.

El primer gol del partit ha arribat ben aviat, al 3' de partit. Un penal sobre Chico ha estat transformat pel capità Javi Rodríguez, que ha celebrat el gol dedicant-lo al seu company Carlos, que avui no estava present per la mort d'un familiar. Però l'alegria ha durat molt poc perquè Araça, de falta, ha empatat el matx només un minut després.

A partir d'aquí el partit ha tingut moments de monòleg blaugrana i també d'anades i vingudes del Triman Navarra, que mitjançant Eseverri i Parrel ha contraatacat buscant la porteria de l'avui titular en Lliga Paco Sedano, que sembla que ha pres el lloc a Cristian, que darrerament ho jugava tot. Els pals, les ocasions de Wilde i les aturades de Juanito han estat la tònica del partit i no ha estat fins els cinc darrers minuts quan s'ha decidit tot.

Patiment final

El 2-1 de Saad al 35' ha estat respòs immediatament per Eseverri i ha hagut de ser Wilde, quan restava un minut, qui ha donat ales als de Carmona amb un gran gol a la frontal de l'àrea. El Palau respirava tranquil perquè ja començava a vorejar el fantasma de l'Azkar Lugo, que fa poques setmanes va superar el Barça a casa.

Quan el Triman d'Imanol Arregui s'ha arriscat a situar el porter jugador, un contraatac d'Igor ha estat perfectament resolt per Saad, que ha tancat el matx amb el 4-2.