UEFA FUTSAL CUP
Esports 10/10/2012

Torna el millor futbol sala d'Europa

El Barça Alusport disputarà tres partits en quatre dies a Lasko (Eslovènia) on buscarà un bitllet per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup. Aquest dimecres contra l'Split croat (18h, Esport3) el primer partit

D.r. Jover
2 min
Els jugadors del Barça fent pinya després d'un partit al Palau

BarcelonaTorna la Champions de futbol sala. La Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup ja està en marxa i el Barça Alusport afronta un gran repte: acabar com el primer classificat del grup A per tornar a disputar una final a quatre per segona temporada consecutiva.

Però no serà fàcil. Tot i que és el gran favorit per potencial i experiència, els blaugranes se les hauran aquest dimecres contra l'Split (18h, Esport3), dijous contra l'Araz de l'Azerbaidjan (18h, Esport3) i dissabte contra el Litija eslovè (20:30h, Esport3). El gran problema del Barça és la falta d'informació que té del Litija i de l'Split i, per tant, els blaugranes no saben molt bé què es trobaran.

L'Araz Naxçivan és un vell conegut blaugrana. Compta amb gran part de la selecció de l'Azerbaidjan, a més de diversos brasilers de nivell. La temporada passada, a més, va estar a punt d'eliminar el Barça Alusport en aquesta mateixa ronda i al Palau Blaugrana. Per tant, serà el més perillós dels tres equips. "De l'Araz sí que tenim més informacions perquè és un clàssic de la competició i la temporada gairebé ens deixa fora de la Final Four ", recorda el de Sao Paulo a l'ARA.

Per a Fernandao, pivot del Barça, aquesta competició es fa curta. "Si la competició és curta? Sí que ho és, ja m'agradaria que fos com la del futbol o el bàsquet, en què els rivals vénen al Palau i tu vas a la seva pista, però està ideada així per la UEFA la competició", lamenta un Fernandao que ha marcat 5 gols en els últims tres partits de Lliga.

Aquest dimecres i en directe per Esport3 el Barça comença a defensar un títol que va aconseguir la temporada passada a Lleida en una final a quatre inoblidable pels catalans.

stats