Xarxes socials
Esports 02/06/2011

Barcelona bateja Lovingsports.com, una nova xarxa social per als amants de l'esport

Es tracta d'una iniciativa que permet interrelacionar-se amb gent que comparteix una mateixa passió, així com buscar instal·lacions o compartir entrenaments

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaAquest migdia s'ha presentat a Barcelona Lovingsports.com, una nova xarxa social per als amants de l'esport. Es tracta d'una iniciativa que permet interrelacionar-se amb gent que comparteix una mateixa passió, així com buscar instal·lacions o compartir entrenaments.

L'acte ha sigut presidit pel secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Iván Tibau. La presentació ha anat a càrrec de Rafael Soldevila, business angel del projecte. "Es tracta d'una idea amb un gran potencial, ja que fins ara no existia un lloc a internet que fes possible trobar gent per fer esport o, simplement, un servei que ajudés a localitzar instal·lacions", assegura Soldevila.

La posada en escena de la iniciativa, que compta amb un avançat sistema de geolocalització que permet situar en un mapa els hipotètics companys d'esport que viuen més a prop de casa teva, ha comptat amb l'assistència d'esportistes com Francisco de Calvalho Nyaradi "Chico" (Barça Alusport), Josef Ajram (Ultraman) o Marc Rubio (Lleida Basquetbol). Alguns exesportistes com el tenista Àlex Corretja o el jugador de bàsquet José Luis Galiliea tampoc s'han perdut l'acte.

D'aquí a unes setmanes Lovingsports.com permetrà integrar-se amb les principals xarxes socials, com ara Facebook o Twitter.

stats