Publicitat
Publicitat

BARCELONA WORLD RACE

L'equip francès segueix al capdavant

El 'Virbac Paprec 3' segueix líder després que la flota es divideixi per creuar Gibraltar

Sis embarcacions han optat per l'opció sud-oest, descendint fins a les costes africanes, mentre que les altres tres han optat per navegar a prop de les costes de Màlaga

L'Imoca Open 60 francès Virbac Paprec 3 de Jean Pierre Dick i Loïck Peyron es manté líder després de tancar-se la tercera jornada de la Barcelona World Race, després que la flota es dividís diumenge a la nit a les costes d'Almeria.

Un grup de sis embarcacions van optar per l'opció sud-oest, descendint fins a les costes africanes per virar aquest matí, a unes 15 milles d'aquestes, fins al nord. En aquest grup hi ha el Virbac Paprec 3, el Foncia, l' Estrella Damm, el Neutrogena, el Mirabaud i el Gaes, i ha estat el més afavorit pel vent del nord-est que bufa a la zona.

Els altres tres vaixells, el Président, el Mapfre i el Groupe Bel, uns 30 quilòmetres més al sud, van optar per navegar junt a les costes de Màlaga i han perdut unes 60 milles respecte als tres vaixells que lideren la flota.

La batalla entre el Virbac Paprec 3 i el Foncia de Michel Desjoyeaux i François Gabart, les dues unitats d'última generació que competeixen en aquesta prova, separats per només dues milles, és molt tancada, però l' Estrella Damm d'Álex Pella i Pepe Ribes, tercer a la general i primer català classificat, a només set milles, no cedeix en la seva persecució.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT