BARCELONA WORLD RACE
Esports 03/01/2011

El 'Virbac Paprec 3' segueix líder després que la flota es divideixi per creuar Gibraltar

Sis embarcacions han optat per l'opció sud-oest, descendint fins a les costes africanes, mentre que les altres tres han optat per navegar a prop de les costes de Màlaga

Redacció
1 min
Els vaixells Président, Gaes i Virbac Paprec 3 surten de Barcelona

L'Imoca Open 60 francès Virbac Paprec 3 de Jean Pierre Dick i Loïck Peyron es manté líder després de tancar-se la tercera jornada de la Barcelona World Race, després que la flota es dividís diumenge a la nit a les costes d'Almeria.

Un grup de sis embarcacions van optar per l'opció sud-oest, descendint fins a les costes africanes per virar aquest matí, a unes 15 milles d'aquestes, fins al nord. En aquest grup hi ha el Virbac Paprec 3, el Foncia, l'Estrella Damm, el Neutrogena, el Mirabaud i el Gaes, i ha estat el més afavorit pel vent del nord-est que bufa a la zona.

Els altres tres vaixells, el Président, el Mapfre i el Groupe Bel, uns 30 quilòmetres més al sud, van optar per navegar junt a les costes de Màlaga i han perdut unes 60 milles respecte als tres vaixells que lideren la flota.

La batalla entre el Virbac Paprec 3 i el Foncia de Michel Desjoyeaux i François Gabart, les dues unitats d'última generació que competeixen en aquesta prova, separats per només dues milles, és molt tancada, però l'Estrella Damm d'Álex Pella i Pepe Ribes, tercer a la general i primer català classificat, a només set milles, no cedeix en la seva persecució.

stats