Publicitat
Publicitat

Natació

Belmonte qualifica de "bon punt de partida" les quatre medalles pensant en els Jocs de Londres 2012

La nedadora badalonina del CN Sabadell ha arribat a l'aeroport amb els altres medallistes catalans, Ashwin Wildeboer i Érika Villaécija

L'espanyola Mireia Belmonte , gran triomfadora dels Europeus en piscina curta, en què ha conquistat quatre medalles d'or , ha assegurat en arribar a Barcelona que se sent satisfeta per "la confiança " que li han donat aquests èxits assolits a Szczecin ( Polònia ) .

" Estic molt contenta , perquè no l'havia preparat i ha sortit molt " , ha dit Belmonte , que va ser rebuda a l'aeroport barceloní per la seva mare , que li ha regalat un ram de flors .

Belmonte , especialista en proves en piscina curta , s'ha endut la medalla d'or en els 200 estils , 200 papallona , 400 lliures i en els 400 metres estils .

La nedadora , que ha qualificat la seva actuació a Polònia com " un bon punt de partida " , amb vistes als Jocs Olímpics del proper estiu a Londres , ha admès que sent "molta confiança " en si mateixa .

Prova d'això és " la manera " en què ha nedat , així com també "com" s'ha enfrontat a la resta dels seus rivals en la competició disputada a Polònia .

Belmonte ha encapçalat part de la delegació que ha arribat avui a Barcelona i en què també hi havia, entre altres , Aschwin Wildeboer i Érika Villaécija .

Wildeboer va guanyar la medalla d'or en els 50 esquena i va pujar al segon esglaó del podi en els 100 i els 200 metres esquena , mentre que Villaécija va conquistar la medalla de plata en els 800 lliure s.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT