Waterpolo
Esports 17/02/2012

El CN Terrassa i el CN Sabadell protagonitzaran un derbi vallesà a les semifinals de Copa de waterpolo

El Terrassa s'ha desfet del Real Canoe (8-5), mentre que el Sabadell ha derrotat el CN Sant Andreu (4-9). L'altra semifinal enfrontarà el CN Mataró, que ha superat el CN Montjuïc (9-4), i l'Atlètic Barceloneta, que ha vençut al CN Barcelona (10-6)

Ara
1 min
Una acció del CN Terrassa-Real Canoe

BarcelonaJa estan definides les semifinals de la Copa del Rei de waterpolo: CN Mataró-Atlètic Barceloneta i CN Terrassa-CN Sabadell. El primer partit es jugarà aquest dissabte a les 11.45 h i el segon, a les 13.15 h. Tots dos partits es podran seguir per Teledeporte i Esport 3 (el segon, en diferit).

El CN Terrassa s'ha desfet del Real Canoe NC-Isostar per 8-5 en el duel més igualat dels quarts de final. L'encert sota pals del porter Michal Diakonow i l'efectivitat de Svilen Piralkov, autor de tres gols, ha permès als vallesans plantar-se a les semifinals.

Se les hauran de veure amb el CN Sabadell, que ha superat el CN Sant Andreu per 4-9, en un partit en què Jorge Millán ha marcat tres gols i ha sigut el màxim golejador. Els locals han estat molt desencertats, sobretot al segon i tercer quart, i d'això se n'ha aprofitat el Sabadell per afrontar els últims minuts amb un còmode 2-8 en el marcador.

L'Atlètic Barceloneta no ha fallat davant el CN Barcelona en la reedició de la final de la temporada passada i l'ha guanyat per 10-6. El contracop de l'Atlètic ha tornat a ser clau per derrotar el Barcelona, que ha marxat al descans amb un 6-2 desfavorable que no ha pogut remuntar.

En el primer partit de quarts, el CN Mataró ha passat sense problemes en vèncer el CN Montjuïc per 9-4. Árpád Babay i Gonzalo López-Escribano, amb tres gols cadascun, han sigut els màxims golejadors del partit.

stats