Esports 19/02/2012

El CN Sabadell sorprèn l'Atlètic Barceloneta i s'adjudica la Copa del Rei de waterpolo (10-11)

Els vallesans han remuntat en el darrer quart i han tingut en el porter Iñaki Aguilar i Óscar Carrillo els herois del partit

BarcelonaEl CN Sabadell ha estat capaç de remuntar en el darrer quart un partit que semblava perdut en el tercer quart, quan l'avantatge de l'Atlètic Barceloneta era de 9-6. Però els vallesans no han deixat de creure i gràcies a les aturades d'Iñaki Aguilar i els gols de Óscar Carillo -jugador més valuós- i Cuk han capgirat una final que ha donat al Sabadell el títol de Copa del Rei sis anys després d'aconseguir l'última.

Els homes de Santi Fernández han errat tres penals que haurien suposat el triomf final, però els de Gabi Hernández han estat un mur en el darrer quart i no han permès que l'Atlètic Barceloneta guanyés el partit. El gol del triomf pel Sabadell l'ha anotat Marko Cuk a falta de trenta segons per acabar i ha desfermat l'eufòria a Sant Andreu, piscina que ha acollit la Copa del Rei.

L'ambició projecte comandat per Dani Ballart des de la direcció tècnica comença a recollir els seus fruits a Sabadell.