WATERPOLO
Esports 25/02/2012

El CN Sabadell guanya l'Szolnoki (9-8) i es jugarà a Hongria el passi a la final de l'Eurocup de waterpolo

Els vallesans han remuntat el 4-5 del descans i han aconseguit el triomf a quatre segons del final, desfent l'empat amb un gol de Nastran

Els jugadors del CN Sabadell, en una imatge d'arxiu / RFEN.ES

SabadellEl Club Natació Sabadell, l'únic equip català que disputa competició europea, ha aconseguit superar el Szolnoki hongarès en l'anada de les semifinals de l'Eurocup de waterpolo i es jugarà el passi a la final el proper dimecres 14 de març a Hongria.

Els hongaresos no han plantejat un partit fàcil als locals i fins i tot han arribat al descans perdent (4-5). Tot i això, la reacció dels de Gabi Hernández no s'ha fet esperar i han remuntat fins a posar-se amb dos gols d'avantatge en el marcador. Tot i això, l'Szolnoki tampoc s'ha donat per vençut i, quan només faltaven vint segons per acabar el matx, han empatat a vuit el partit.

Els vallesans han aconseguit el gol del triomf a quatre segons del final. Nastran ha superat el porter hongarès i, de retruc, ha donat esperances als de Gabi Hernández per poder arribar a disputar la seva primera final europea.