Tamborí
Esports 08/12/2017

Catalunya derrota Espanya per 13-1

La victòria l'ha aconseguida la selecció catalana femenina de tamborí 'indoor', durant el Mundial

BarcelonaEl Mundial de tamborí 'indoor', que s’està disputant aquests dies a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès, no podia començar millor per a la selecció catalana femenina. En el seu debut, Catalunya ha superat contundentment Espanya per 13-1.

El partit ha tingut el domini català des del principi, i Catalunya només ha concedit un gol en els minuts finals. El tècnic Marc Juàrez ha pogut reservar una de les estrelles de l’equip, Andrea Pitarch, que tindrà un duel d’exigència a la tarda contra Anglaterra i França (16.30 h).

Era la primera participació d’Espanya en un Mundial. La federació espanyola de tamborí es va fundar tres anys després de la catalana, i està formada per exjugadors de la federació catalana. El partit s’ha disputat amb tota normalitat, també en la cerimònia prèvia amb els himnes, i al pavelló Nou La Gamba, a Vilafranca del Penedès, s’han pogut veure pancartes a favor de l’alliberament dels presos polítics i molts llaços grocs.