Corfbol
Esports 03/11/2011

Catalunya aguanta una part però acaba perdent amb Bèlgica en les semis del Mundial de corfbol (14-27)

La selecció catalana ha fet una primera part excel·lent i ha arribat al descans amb avantatge 11-9, però els belgues són la segona potència mundial, darrere d'Holanda

Ara
1 min
Selecció catalana de corfbol.

BarcelonaLa selecció catalana de corfbol ha fet una primera part excel·lent, i al descans guanyava per 11-9 la semifinal del Mundial de la Xina contra Bèlgica, però s’ha acabat rendint a l’encert de la segona millor selecció del món –darrere d'Holanda– i ha perdut per 14-27. Així, aquest dissabte, Catalunya jugarà contra la Xina Taipei el partit per al tercer i quart lloc.

Holanda i Bèlgica són els dos països amb més tradició i la seva superioritat és gairebé insultant en aquest esport davant pràcticament tots els rivals. Avui, Catalunya ha estat a punt de trencar aquesta monotonia, però una segona part excel·lent de la selecció belga ho ha impedit. Fins aleshores, el combinat català havia sabut donar la cara i fins i tot havia aconseguit arribar al descans amb un avantatge de dos punts en el marcador (11-9).

A la segona part, però, els belgues s’han posat les piles. Davant aquesta piconadora, Catalunya s’ha enfonsat, ha començat a perdre els nervis i ha permès que Bèlgica marqués deu punts consecutius en menys d’un quart d’hora, que han convertir el 13-14 que hi havia aleshores en el marcador en un 13-24 impossible de remuntar. Al final, Catalunya ha acabat perdent per 14-27. Un resultat que no ha d’amagar la gran primera part que ha fet l’equip que entrena Tilbert la Haye.

stats