Hoquei herba femení
Esports 24/03/2011

Els equips catalans intentaran rebatre al Club de Campo la Copa de la Reina que comença demà a Terrassa

Terrassa-Polo, Egara-Reial Societat, Atlètic-Alcalà i Club de Campo- Las Palmas són els enfrontaments dels quarts de final de divendres

Oriol Malgosa
2 min
Raquel Huertas.

MatadeperaEl camp del CD Terrassa serà l’escenari de la 26ª edició de la Copa de la Reina d’hoquei herba. Hi prendran part quatre equips catalans que intentaran acabar amb l’hegemonia del Club de Campo, que ha guanyat els últims tres anys i és el rei de copes amb nou títols. El Terrassa és el segon equip que n’ha guanyat més (cinc) i intentarà aprofitar el factor camp per donar la campanada. El Polo i l’Egara, ben situats a la lliga, i Atlètic, que ja fa setmanes que pensa en aquesta competició, opten a un títol que l’equip barceloní no guanya des del 2005 i que grogues-i-negres i ratllades no han aixecat mai.

La Competició aixecarà el taló divendres a 2/4 d’una del migdia amb el partit entre el Club de Campo i el Las Palmas. El guanyador d’aquest partit es veurà les cares amb el vencedor del partit entre l’Atlètic i l’Alcalà, que començarà a 2/4 de 3 de la tarda. Així doncs, l’entrenador terrassenc del Club de Campo, Arseni Sanyé, es podria enfrontar al seu ex-equip en la primera semifinal que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia.

A l’altra banda del quadre, l’Egara s’enfrontarà a 3/4 de 5 a la Reial Societat. L’equip Donostiarra ve de guanyar el Club de Campo a domicili, però les del Pla del Bon Aire també estan rubricant una bona temporada i la setmana passada van superar el Polo. Precisament serà l’equip barceloní qui tanqui la jornada amb el partit contra l’amfitrió, el Terrassa. L’últim partit de quarts de final començarà a 2/4 de 7 de la tarda i el seu guanyador jugarà les semifinals de dissabte a les dues. La final tindrà lloc diumenge a les 12 del migdia, just després del partit pel tercer i quart lloc.

stats