Més Esports

El Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis prepara la documentació pel Comité Internacional

L'organisme s'ha reunit per tercera vegada a la Casa Canals i també ha tractat diversos punts del Pla Director

Aquest dilluns s'ha celebrat a la Casa Canals la tercera reunió del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, on s'han tractat els punts del Pla Director que s'han estat treballant des de la darrera assemblea, que va celebrar-se el mes de gener passat.

D'altra banda, també s'han preparat la documentació que es presentarà als membres del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis durant la seva visita a Tarragona, que es produirà del 27 al 29 de novembre. Aquest acte ha comptat amb la presència de figures destacades del món de l'esport com per exemple l'alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador d'aquesta candidatura, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Comitè Olímpic Espanyol i vicepresident del Comitè Organitzador, Alejandro Blanco, i el secretari general de l'Esport de la Generalitat i vicepresident del Comitè, Ivan Tibau, entre d'altres. 

Josep Fèlix Ballesteros ha fet una valoració molt positiu d'aquesta reunió. "La trobada ha estat molt positiva i en aquest sentit estem molt tranquils perquè sabem que el Comitè Internacional valora molt positivament la seriositat del projecte, com s'ha adaptat el dossier dels Jocs al moment actual i sobretot el realisme del nostre Pla Director". Per últim, el president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ha recordat que és important l'ajuda dels voluntaris. "Demostrarem que podem fer uns Jocs importants perfectament organitzats i adequats al context actual. Posarem molt en valor el voluntariat, un dels pilars bàsics", ha dit l'alcalde.