Premis
Esports 20/12/2010

El Govern balear homenatja Rafa Nadal i Jorge Lorenzo

El president de les Illes Balears, Francesc Antich, ha lliurat una distinció extraordinària als esportistes Rafa Nadal i Jorge Lorenzo

Redacció
1 min
Jorge Lorenzo i Rafa Nadal.

Palma de MallorcaEl president de les Illes Balears, Francesc Antich, ha lliurat la distinció Cornelius Atticus Extraordinària als esportistes Rafel Nadal i Jorge Lorenzo.

L'acte del lliurament ha començat amb unes paraules del delegat de la Presidència per a l'Esport i amb la lectura de l'acta institucional de la concessió de la distinció Cornelius Atticus Extraordinària. Tot seguit, s’ha fet una petita semblança del primer guardonat, Jorge Lorenzo, a càrrec de Marcos Hirsch. Després de rebre la distinció de mans del president Antich, l'esportista ha pronunciat unes paraules d'agraïment.

Pel que fa al segon guardonat, Rafel Nadal, la petita semblança ha estat a càrrec de Carles Costa i, a continuació, el tennista rebé la seva distinció i pronuncià unes paraules d'agraïment. 


El president Antich ha tancat l'acte institucional dels Cornelius Atticus Extraordinaris amb un parlament i, a continuació, s’ha fet una fotografia de grup. 


Els Cornelius Atticus van ser creats l'any 1996 per distingir les persones que han dedicat la seva vida a la pràctica o la promoció de l'esport a les Illes Balears. El passat 12 de novembre, el jurat de la distinció Cornelius Atticus, presidit pel conseller de Presidència de les Illes Balears, Albert Moragues, va decidir per unanimitat concedir el guardó amb caràcter extraordinari a Rafel Nadal i Jorge Lorenzo, com a conseqüència dels magnífics resultats de caràcter mundial obtinguts pels dos esportistes mallorquins.

stats