Waterpolo
Esports 19/05/2012

Cremen a Grècia l'autocar de l'Olympiacos de waterpolo com a resposta a l'apedregament

Hores després de l'atac a l'autocar del Panathinaikòs per part dels aficionats radicals de l'Olympiacos, aquest dijous a la nit han cremat l'autocar de l'equip blanc-i-vermell de waterpolo amb còctels Molotov

Ara
1 min

BarcelonaAquest dijous a la nit, uns seguidors violents han cremat l'autocar de l'Olympiacos de waterpolo amb còctels Molotov. L'atac es produeix només hores després de l'atac a l'autocar del Panathinaikòs de bàsquet, que va ser apedregat i va ferir dos jugadors.

L'equip es trobava a la ciutat d'Argostoli per disputar la final a quatre, que començarà dilluns en un partit que tindrà un pla especial de seguretat. La policia creu que és un acte vandàlic en resposta a l'agressió que va patir Zeljko Obradovic i dos jugadors abans del primer partit de la final de bàsquet. A més, tot comença el cap de setmana passat amb diversos incidents entre aficions a la 'final four' de l'Eurolliga a Istanbul.

El clima de violència creix a l'esport grec i el jugador del Panathinaikòs Mike Batiste ha fet una crida al seny, en declaracions recollides al portal 'TuBasket.com': "Estic molt decebut i enfadat. Alguns no s'adonen que els jugadors de l'Olympiacos són amics; vam felicitar Spanoulis a l'hotel per haver aconseguit el títol. Per què no ens deixen gaudir del joc? Volem donar-ho tot per guanyar", ha dit.

stats