LNFS
Esports 25/06/2012

El Barça Alusport, èpic campió a Múrcia (3-6) de la Lliga de futbol sala

Els gols de Sergio Lozano i Wilde (dos) a la pròrroga han decidit un enfrontament espectacular que li permet al club blaugrana sumar aquesta temporada 17 títols amb els seus equips professionals

à. G.
El Barça Alusport, campió a Múrcia

BarcelonaEl Barça Alusport ha guanyat a Múrcia un èpic partit que s'ha resolt a la pròrroga (3-6) i ha aconseguit el títol de Lliga. Els gols de Sergio Lozano i Wilde (dos) al temps extra han decidit un enfrontament espectacular. Amb aquest èxit, el club blaugrana suma aquesta temporada 17 títols amb els seus equips professionals, un nou rècord de l'entitat.

El partit ha començat amb els dos equips intercanviant oportunitats de gol. Al minut 9 Gabriel ha comés un penal sobre Álex i Marc Carmona ha decidit donar entrada Paco Sedano, que ha sabut aturar-li el llançament a Esquerdinha.

ElPozo Múrcia s'ha avançat després d'una falta inexistent amb una jugada d'estratègia que De Bail (minut 13) ha sabut enviar a la xarxa. El jugador ha controlat la passada de Kike i va sorprès Cristian amb un fort xut amb la cama esquerra. El Barça Alusport, però ha sabut empatar amb un gol de Javi Rodríguez (minut 14), que aquest dilluns ha disputat el seu últim partit com a jugador de l'equip blaugrana. El capità, tot i competir lesionat, ha tornat a exhibir la seva ambició.

A 46 segons del descans Sergio Lozano ha malbaratat un doble penal i la primera meitat ha finalitzat amb empat al marcador (1-1).

Els dos equips han arriscat més en una segona meitat apassionant en què la pilota ha anat de porteria a porteria. En una d'aquestes accions Esquerdinha (minut 26) ha creuat la bola al primer toc i ha avançat ElPozo Múrcia. Com ha passat al primer període, Javi Rodríguez ha empatat als pocs segons després d'endur-se una pilota amb les mans.

Amb el partit embogit, Miguelín (minut 27) ha anotat de penal el 3-2 per a ElPozo Múrcia.

El Barça Alusport ha intentat el gol de l'empat, apostant per jugar amb porter-jugador quan quedaven cinc minuts per al final. Sergio Lozano (minut 36) ha sabut aprofitar una jugada d'estratègia per empatar el partit. El resultat ja no s'ha mogut i el cinquè partit ha arribat a la pròrroga.

Al temps extra els gols de Sergio Lozano (minut 41) i Wilde (minut 43) han decidit un enfrontament espectacular. A 21 segons del final, Wilde ha sentenciat amb el seu tercer gol.

ElPozo Múrcia, 3: Rafa, Kike Boned, Gréllo, De Bail i Esquerdinha -equip inicial-, Bebe, Álex, Saúl, Adri, Miguelín i Dani Salgado.

Barça Alusport, 6: Cristian, Gabriel, Lin, Saad i Wilde -equip inicial-, Paco Sedano, Fernandao, Jordi Torras, Sergio Lozano, Ari Santos i Javi Rodríguez.

Gols: 1-0, min. 13: De Bail. 1-1. min. 14: Javi Rodríguez. 2-1, min. 26: Esquerdinha. 2-2, min. 26: Javi Rodríguez. 3-2, min. 27: Miguelín. 3-3, min. 36: Sergio Lozano. 3-4, min. 41. Sergio Lozano. 3-5, minut. 43: Wilde. 3-6, min. 45: Wilde.

Àrbitres: Gracia Marín i Gutiérrez Lumbreras.

Targetes grogues: Als locals Kike Boned, De Bail, Álex i Dani Salgado i als visitants Jordi Torras, Ari, Javi Rodríguez, Wilde i Gabriel.

Pavelló: Palacio de los Deportes de Múrcia. Més de 8.000 espectadors.