Esports 09/03/2011

La Cursa Bombers obre les seves inscripcions

Aquest dijous s'obre el termini d'inscripció per a la tretzena edició de la cursa que, en aquesta ocasió, se celebrarà el 10 d'abril

à. G.
1 min
Recorregut de la Cursa Bombers 2011.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Aquest dijous s'obre el termini d'inscripció per a la tretzena edició de la Cursa Bombers que en aquesta ocasió se celebrarà el 10 d'abril. Es tracta d'una prova popular matinal que transcorre pels carrers de Barcelona i que s'ha consolidat com la segona millor prova espanyola en la distància dels 10 quilòmetres.

En aquesta tretzena edició la Cursa Bombers repeteix el recorregut dels dos últims anys, els participants tindran el punt de partida i arribada a l'avinguda Marqués d'Argentera. Es tracta d'un circuit de poca dificultat amb 10 punts d'assistència durant el recorregut. El traçat permet que la carrera sigui ràpida per als qui la disputin per fer marca i molt assequible per als corredors populars que la seva intenció sigui la de gaudir d'un dels recorreguts millor organitzats sobre la distància dels deu quilòmetres.

En aquesta Cursa Bombers de 2011 Nike espera atendre a 20.000 corredors, amb els quals es tornarà a batre el rècord de participació d'aquesta prova

El preu de la inscripció a la cursa d'aquest any és de 17 euros (15 pels quals ja disposin del xip que cronometra els temps) i es pot realitzar tant des de la pàgina web de la cursa (www.cursabombers.com) com a les botigues especialitzades. Amb la inscripció, cada corredor rebrà la samarreta-dorsal confeccionada amb teixit Dri-Fit, un sistema de teixits innovadors dissenyats per facilitar la transpiració.

stats