HOQUEI HERBA FEMENÍ,
Esports 08/05/2011

L'Egara dóna la campanada contra el Club de Campo i el Polo perd als strokes contra la Reial

Les ratllades s'avancen a les semifinals al guanyar 2 a 1 i les polistes hauran de vèncer els dos partits a Barcelona per arribar a la final

Oriol Malgosa

MatadeperaEl factor camp ha estat determinant en el primer partit de semifinals i els dos equips que jugaven a casa s'han avançat en les eliminatòries. L'Egara ha protagonitzat la bona notícia de la jornada i en la seva primera participació al play-off ha aconseguit imposar-se al líder de la lliga regular, el Club de Campo.

Les de Patricio Keenan han trencat tots els pronòstics i s'han aconseguit posar a una única victòria de la final de Divisió d'Honor. Glòria Comerma i Sònia Sánchez han marcat de penal els dos gols de que permeten somiar les del Pla del Bon Aire en una una final impensable al principi de temporada. Dissabte vinent a les 11 del matí, l'Egara tindrà el seu primer match-ball a favor a Madrid.

L'altre equip català que opta al títol, el Reial Club de Polo, no ha tingut la mateixa sort i ha caigut contra la Reial Societat als strokes després d'empatar a un al final del partit. Ybarra ha avançat les donostiarres però Julietta Franco ha forçat la pròrroga amb un gol de penal en l'últim minut de partit. No hi ha hagut gols a la pròrroga i les de Jordi Alastrúe no han encertat des dels set metres. La setmana vinent, el Polo haurà de guanyar els dos enfrontaments a l'Eduardo Dualde si vol ser a la final.