FUTBOL SALA
Esports 12/06/2012

El Barça Alusport colpeja primer a Múrcia (3-5)

Els blaugranes aconsegueixen la primera victoria de la final gràcies a una pròrroga magnífica amb els gols de Fernandao i Wilde

D.r. Jover
Sergio Lozano rep la felicitació dels companys

BarcelonaEl Barça Alusport ha aconseguit aquest dimarts el primer punt de l'eliminatòria final després de superar ElPozo Múrcia per 3-5 al Palacio de los Deportes de Múrcia. Dos gols de Fernandao i Wilde a la pròrroga han permès els de Marc Carmona trencar el malefici de no haver guanyat mai a Múrcia i deixar el títol de Lliga més a prop de Barcelona.

En el primer temps el Barça Alusport ha estat qui ha avisat primer. Lin i Igor han tingut el primer gol del partit a les seves botes, però han errat dues ocasions quan ja es cantava el gol. El fet de perdonar ha condemnat un Barça que al cap d'un minut, al 5', ha rebut el primer gol, obra d'Álex. L'1-0 en contra, però, ha esperonat un Barça que ha començat a millor quan Sergio Lozano ha entrat a pista.

L'ala madrileny ha aportat força i frescor i ha empatat el matx gràcies a un gran contraatac portat per Javi Rodríguez i Wilde. Amb l'1-1 el Barça s'ha sentit superior i Fernandao, a falta de quatre minuts pel descans, ha aprofitat un refús dins de l'àrea per fer l'1-2.

En el segon temps el Barça no s'ha trobat còmode en els primers deu minuts i ha patit massa, més del previst. Ha vist com Igor s'ha fet el 2-2 en pròpia porteria i ha confiat en Cristian la seva sort. El porter blaugrana ha fet diverses aturades de mèrit i ha evitat que ElPozo se situés per davant en el marcador.

En els darrers deu minuts del partit tots dos equips han pogut marcar. Però ha estat el Barça qui ha colpejat primer amb un gol de Lozano al minut 32 que ha situat el 2-3. Però poc després Gréllo va tornar a situar les taules amb un bon gol després de desfer-se de la defensa blaugrana. Amb el 3-3 cap dels dos equips ha arriscat i el partit s'ha decidit a la pròrroga amb els gols de Fernandao i Wilde.