Hoquei herba
Esports 22/08/2011

Espanya perd contra Alemanya (1-3) i lluitarà per les semifinals davant Bèlgica

La derrota obliga la selecció espanyola masculina d'hoquei herba a jugar-se un lloc a les semifinals i el bitllet per als Jocs de Londres contra Bèlgica, el dimecres

Efe
1 min
Santi Freixa (e) disputa una pilota amb l'alemany Maximilian Müller

MönchengladbachLa selecció espanyola masculina d'hoquei ha perdut contra Alemanya en la segona jornada de l'Europeu de Mönchengladbach (1-3), i ara es jugarà un lloc a les semifinals i el bitllet per als Jocs de Londres contra Bèlgica, en un partit que es disputarà el dimecres a les 8 del vespre.

L'equip espanyol, format per jugadors catalans, no ha pogut superar el que va ser el seu botxí a la final dels Jocs de Pequín 2008, en un partit que s'ha resolt a la segona meitat a favor del conjunt alemany, que ha estat més efectiu de cara a porteria.

Després d'un primer període amb escasses oportunitats, Christopher Wesley (minut 42), Thilo Stralkowski (m.49) i Florian Fuchs (m.66) han segellat els tres punts per a Alemanya.

Tot i el 0-3, el combinat estatal no s'ha ensorrat i ha trobat el premi del gol a un minut per al final, gràcies a l'encert d'Edi Tubau.

Després de guanyar Bèlgica i Espanya (tots dos per 3-1) i a l'espera del partit contra la feble selecció de Rússia, el combinat germànic acaricia les semifinals amb la primera posició del seu grup.

stats