HOQUEI SOBRE HERBA
Esports 21/08/2011

Espanya sorprèn Holanda en el segon partit de l'Europeu d'hoquei herba

La selecció espanyola ha donat la sorpresa en imposar-se per 1-0 a Holanda en la segona jornada de l'Europeu d'hoquei femení de Moenchengladbach (Alemanya)

Efe
1 min
Les jugadores de la selecció espanyola, celebrant el triomf. ROLAND WEIHRAUCH

Moenchengladbach (Alemanya)La selecció espanyola ha donat la sorpresa en imposar-se per 1-0 a Holanda en la segona jornada de l'Europeu d'hoquei femení de Moenchengladbach (Alemanya).

El conjunt de Salva Induráin ha completat un treball enorme per frenar les escomeses de les jugadores holandeses i, a més, ha tingut el premi del triomf gràcies al gol de Bàrbara Malda, als sis minuts de partit.

Després de vèncer en el primer matx a Itàlia (4-0), les espanyoles han aprofitat la seva ocasió i s'han crescut en defensa per donar la primera gran sorpresa del torneig davant la principal favorita –l'actual guanyadora del Trofeu de Campions i subcampiona mundial– i davant la que només havia guanyat fins ara un dels 43 partits disputats.

Espanya tancarà la primera fase el dimarts (17.00 hores) davant l'Azerbaidjan, que també té opcions d'accedir a semifinals després de guanyar Itàlia per 5-3.

Accedir a semifinals és imprescindible en la lluita per aconseguir una plaça per als Jocs Olímpics de Londres. Hi ha dos bitllets en joc, que podria ser per al tercer si Anglaterra es fica a la final.

stats